Pages

20 Ekim 2011 Perşembe

BONİBONLU YAŞ PASTA


Bu pastayı canımın içi yeğenim Ecoş'un arkadaşları için yapmıştım.
Ecoş'un siparişi ile yapılan daha bir çok tarife ileride rastlayacaksınız ....

Gelelim tarife , aslında çok ama çok basit bir şekilde uydurduğum bir pasta. "Bu mudur?" diyeceksiniz ama yine de; 2 katlı hazır kakaolu kekini, bir çay bardağı süt ile ıslatın. Hazır çikolatalı pudingi biraz koyu kıvamda pişirin ve kekin ortasına yayın. Muz dilimleri ve damla çikolata ekleyin. Pastanın üst katına da hazır çikolatalı glazür dökün ve donmadan ( ki hemen donar aman dikkat!) bonibonlarla süsleyin. Pastamız doğru buzdolabına, en az 2 saat orada kalsa hiç fena olmaz :) Afiyet Olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder